فرآیند تولید شیرین کننده استویا

فرایند تولید استویا

فرآیند تولید شیرین کننده گیاه استویا

  • نهال استویا در گلخانه کاشته می شود. بعد از گذشت دوره ای مشخص گیاه ریشه می زند.
  • سپس جوانه های ۳ تا ۴ اینچی در اوایل بهار در مزرعه کاشته می شود.
  • رویش گلهای سفید، خبر از زمان برداشت و خشک کردن برگ های استویا است.
  • برگ های چیده شده مانند چای در آب غوطه ور می شوند.
  • از بهترین قسمت های مربوط به برگ ها عصاره شیرین گرفته و سپس خالص سازی می شود.
  • سرانجام در کارخانه ادامه فرایند خالص سازی ,تبدیل به پودر , بهبود طعم و…برای تولید محصولی با عنوان شیرین کننده کاملا گیاهی صورت می گیرد.

stevia tree

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *